De herfst komt eraan!

Hopelijk hebben we nog een lange mooie nazomer!

Wilt u een nieuwe wintertent, of bent u op zoek naar een nieuwe cabrio, sprayhood of ander zeilwerk?

Ook voor een opknapbeurt van uw zeilwerk zoals wassen, impregneren of een reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Neem eens kijkje op onze site!

Team Gommans Zeilen

 

 

_________________________________________________________

 

 

 

In Memoriam

Peter Gommans
19 april 1948 – 3 juni 2020

 

 

Met grote verslagenheid hebben wij onverwacht afscheid moeten nemen van de grondlegger van ons familiebedrijf, Peter Gommans. Samen met zijn vrouw is hij in 1973 op een klein zolderkamertje begonnen met het vervaardigen van de eerste zeilen. In bijna 50 jaar is het bedrijf, mede onder zijn bezielende leiding, uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier in de watersport.

 

Tijdens een fietstocht met zijn vrouw en vrienden is hij ten val gekomen. Tot onze grote spijt waren zijn verwondingen te ernstig om nog van te kunnen herstellen. Wij, als familie, zijn blij met de tijd die ons in het ziekenhuis nog gegund is om met elkaar afscheid van hem te nemen.

 

Wij bewonderen zijn ondernemersgeest, zijn toewijding en gedrevenheid. Met ziel en zaligheid is hij zich tot aan het einde van zijn leven blijven inzetten voor het bedrijf. Het vervult ons met trots dat wij in zijn nagedachtenis het bedrijf kunnen en mogen voortzetten.

 

In Deutsch

Mit großer Bestürzung mussten wir uns unerwartet vom Gründer unseres Familienunternehmens, Peter Gommans, verabschieden. 1973 begannen seine Frau und er die ersten Segel in einem kleinen Dachraum herzustellen. In fast 50 Jahren hat sich das Unternehmen, teilweise unter seiner inspirierenden Führung, zu einem führenden Anbieter im Wassersport entwickelt.

 

Er stürzte während einer Radtour mit seiner Frau und seinen Freunden. Zu unserem großen Bedauern waren seine Verletzungen zu schwerwiegend, um sich davon erholen zu können. Wir als Familie sind glücklich über die Zeit, die wir im Krankenhaus hatten, um uns gemeinsam von ihm zu verabschieden.

 

Wir bewundern seinen Unternehmergeist, seinen Zielstrebigkeit und seinen Enthusiasmus. Er ist bis zum Ende seines Lebens mit Herz und Seele dem Unternehmen verpflichtet geblieben. Wir sind stolz darauf, das Unternehmen in seinem Sinne weiterführen zu können und zu dürfen.

Neem contact met ons op

Gommans Zeilen
Reubenberg 6  •  6071 PS Swalmen
T +31 (0)475 50 23 63  •  M +31 (0)6 14 46 72 59
info@gommans-zeilen.nl