Vacatures!!

(leerling) Zeilmaker

Samen met je collega, naar de haven of bv naar Linssen Yachts. Vakwerk! Zeilwerk op allerlei boten. In mooie havens of bij bedrijven aan het werk. Je maakt een mal, werkt met rvs staal en monteert het zeilwerk. 

Het gaat om een vast contract, 38 uur. 

Je komt te werken in een gezellig team met leuke collega’s. Samen werken aan een top product! We leiden je intern op. 

 

Coupeuse / stikster

Je komt in een leuk team te werken. Ben je bekend met een naaimachine? Een patroon lezen? Nadat de mal is gemaakt, wordt deze gedigitaliseerd en ingelezen. Als eenmaal het doek is gesneden, kom jij aan de beurt. Je maakt van alle “losse eindjes“ een mooi geheel! Een cabrio, een dekzeil. 

 

Bel ons op voor meer info of stuur een mailtje!

 

_________________________________________________________

 

 

Welkom bij Gommans Zeilen

Al sinds 1973 is Gommans Zeilen een begrip in de wereld van de watersport als het gaat om productie, reparatie en onderhoud van zeilwerk voor de pleziervaart, zoals bijvoorbeeld dekkleden, sprayhoods, cabrioletkappen en het repareren van jachtzeilen.

 

Wij bieden kwalitatief hoogstaande en degelijke producten voor een breed scala aan boten, zoals motorjachten, sloepen en zeilboten. Daarnaast kunnen wij ook uw canvaswerk en zeilen repareren.

 

Uiteraard maken wij gebruik van de allernieuwste technieken op het gebied van de zeilmakerij zoals ontwerpsoftware, gedigitaliseerde mallen en CNC snijmachine. Maar het aan elkaar stikken van de stoffen wordt nog op ambachtelijke wijze, met behulp van naaimachines, handmatig uitgevoerd.

 

Kwaliteit en vakmanschap, daar staan wij voor.

 

_________________________________________________________

 

NIEUWE OPDRACHTEN PAS MOGELIJK VANAF MEDIO APRIL.

PLANNING HELEMAAL VOL!

 

Ivm extreme drukte kunnen wij tot medio april 2022 helaas geen nieuwe opdrachten aannemen, offertes uitbrengen en klant afspraken maken. Onze levertijd van lopende opdrachten is momenteel augustus 2022.

Wilt u een nieuw zeil of een reparatie laten uitvoeren? Houdt u hier dan svp rekening mee!

Neem contact met ons op

Gommans Zeilen
Reubenberg 6  •  6071 PS Swalmen
T +31 (0)475 50 23 63  •  M +31 (0)6 14 46 72 59
info@gommans-zeilen.nl