Bedrijf

Sinds 2005 is de zoon van Peter en Til Gommans, Björn, samen met zijn vrouw Miranda eigenaar van het in 1973 opgerichte familiebedrijf.

Gommans Zeilen werkt met een goed op elkaar ingespeeld team van vaste medewerkers in een bedrijfsruimte van 1800m2 op bedrijventerrein De Reubenberg in Swalmen. Van daaruit vinden de producten van Gommans Zeilen hun weg naar een groeiende groep van vaste opdrachtgevers; jachtwerven en particulieren in binnen- en buitenland.

Gommans Zeilen is een blijver; toonaangevend, trendsettend en concurrerend. Ook de toekomstperspectieven zijn gunstig. De afgelopen vijftien jaar is er in het familiebedrijf doelbewust gewerkt om de continuïteit van Gommans Zeilen te waarborgen.

Onze trouwe medewerkers staan altijd klaar om u zo snel mogelijk te woord te staan en u te helpen bij uw vragen.


 

IN MEMORIAM

––––––––––––––––––––––

Peter Gommans
19 april 1948 – 3 juni 2020

pastedGraphic.png

Met grote verslagenheid hebben wij onverwacht afscheid moeten nemen van de grondlegger van ons familiebedrijf, Peter Gommans. Samen met zijn vrouw is hij in 1973 op een klein zolderkamertje begonnen met het vervaardigen van de eerste zeilen. In bijna 50 jaar is het bedrijf, mede onder zijn bezielende leiding, uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier in de watersport.

Tijdens een fietstocht met zijn vrouw en vrienden is hij ten val gekomen. Tot onze grote spijt waren zijn verwondingen te ernstig om nog van te kunnen herstellen. Wij, als familie, zijn blij met de tijd die ons in het ziekenhuis nog gegund is om met elkaar afscheid van hem te nemen.

Wij bewonderen zijn ondernemersgeest, zijn toewijding en gedrevenheid. Met ziel en zaligheid is hij zich tot aan het einde van zijn leven blijven inzetten voor het bedrijf. Het vervult ons met trots dat wij in zijn nagedachtenis het bedrijf kunnen en mogen voortzetten.

In Deutsch

Mit großer Bestürzung mussten wir uns unerwartet vom Gründer unseres Familienunternehmens, Peter Gommans, verabschieden. 1973 begannen seine Frau und er die ersten Segel in einem kleinen Dachraum herzustellen. In fast 50 Jahren hat sich das Unternehmen, teilweise unter seiner inspirierenden Führung, zu einem führenden Anbieter im Wassersport entwickelt.

Er stürzte während einer Radtour mit seiner Frau und seinen Freunden. Zu unserem großen Bedauern waren seine Verletzungen zu schwerwiegend, um sich davon erholen zu können. Wir als Familie sind glücklich über die Zeit, die wir im Krankenhaus hatten, um uns gemeinsam von ihm zu verabschieden.

Wir bewundern seinen Unternehmergeist, seinen Zielstrebigkeit und seinen Enthusiasmus. Er ist bis zum Ende seines Lebens mit Herz und Seele dem Unternehmen verpflichtet geblieben. Wir sind stolz darauf, das Unternehmen in seinem Sinne weiterführen zu können und zu dürfen.