Linssen Yachts

Wij zijn erg trots dat wij voor onze partner Linssen Yachts, dé marktleider in de stalen jachtbouw, al meer dan 40 jaar al het zeilwerk mogen verzorgen.

 

Linssen Yachts bouwt uw droomschip naar wens. De Sturdy-serie biedt voor iedere watersportliefhebber een passend model Yacht. Hun Logicam-technologie stelt hen perfect in staat om in serie gebouwde casco’s zodanig te specificeren dat er uiteindelijk weer individuele stalen jachten ontstaan. Uw nieuwe Linssen is net zo uniek als uzelf. U kunt het net zo exclusief en bijzonder maken als u maar wilt. En wij als Gommans Zeilen helpen u daar graag bij.

Moonen Yachts

Een zeer bekende naam in de watersportwereld is Moonen Yachts, sinds 1963 actief als jachtbouwer in Den Bosch en naam gemaakt met hun exclusieve jachten.

 

Sinds 2010 zijn wij in de bevoorrechte positie om ook voor Moonen Yachts zeilwerk te mogen verzorgen.

 

Moonen levert een wereldwijde vloot van jachten die vele prestigieuze prijzen winnen. Of het nu gaat om een volledig op maat gemaakt superjacht, een in serie gebouwd jacht, of een volledig aluminium motorboot. Deze diversiteit is uniek in de bovenste regionen van de superjacht industrie.